Belga csokoládé az édességekhez – a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében.
Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322, aroma. A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súly 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át – folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük fel a masszát.
Tápértékek 100 g termékre vetítve:
energiaérték 2335kJ/559 kcal
Zsírok…………………………………..36.7g
ebből telített 23,3g
szénhidrátok ……………………………..51,7g
ebből cukrok…………………………..50.5g
szál…………………………………1.8g
fehérje…………………………………7.0g
só………………………………………..0.2g



